Πολιτική Επιστροφών

  • Οι επιστροφές γίνονται στη διεύθυνση Λένορμαν 249, Αθήνα, τκ: 10442 και οι πελάτες απευθύνονται στο αρμόδιο τμήμα επιστροφών.
  • Οι επιστροφές θα πρέπει να ολοκληρώνονται εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, αλλιώς δε θα γίνονται δεκτές.
  • Τα προϊόντα γίνονται δεκτά μόνο εάν βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και οι συσκευασίες τους είναι ακέραιες.
  • Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται εντός 30 ημερών από την επιστροφή του προϊόντος σε λογαριασμό που έχει υποδειχθεί από τον πελάτη. Απαράιτητη είναι η κατοχή απόδειξης λιανικής αγοράς. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, η επιστροφή πρέπει να συνοδεύεται από ΔΑ. Αν η πληρωμή έχει γίνει με πιστωτική κάρτα, τότε γίνεται ακύρωση της συναλλαγής.
  • Σε περίπτωση λάθους του φαρμακείου μας ή σε περίπτωση παραλαβής προϊόντος το οποίο έχει υπερβεί την ημερομηνία λήξης του, τότε τα χρήματα του πελάτη επιστρέφονται και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το φαρμακείο.
  • Σε περίπτωση που το λάθος δεν αφορά το φαρμακείο μας, τότε τα χρήματα του πελάτη επιστρέφονται, αλλά τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον ίδιο.
  • Εάν ένα προϊόν διαθέτει εγγύηση και είναι ελατωματικό, τότε αντικαθίσταται.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επιστροφή στο Φυσικό Κατάστημα

Κατόπιν ελέγχου και εφόσον ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με το ίδιο ή άλλο της αρεσκείας σας.

Επιστροφή με Αποστολή

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης του πελάτη με το φαρμακείο λαμβάνει χώρα η ακόλουθη διαδικασία: ο πελάτης πακετάρει το προϊόν με συνοδευτικό σημείωμα για το πρόβλημα και επικοινωνεί με μια εταιρεία ταχυμεταφορών. Το προϊόν ελέγχεται στο φαρμακείο κατά την παραλαβή και, εφόσον συντρέχουν οι λόγοι επιστροφής, γίνεται δεκτό ή όχι.

Ακύρωση Παραγγελίας

Γίνεται ακύρωση παραγγελίας εντός 8 ορών λειτουργίας του φυσικού καταστήματος και εφόσον δεν έχει γίνει αποστολή του προϊόντος.